Få sushi ad libitum i København

Sushi er en populær, moderne nutidig spise med stor historisk tyngde. Dens oprindelsessted er Asien, hvor den for mange hundreder år siden blev brugt som en måde at konservere fisk på. I 1800-tallets Tokyo blev den pludselig en form for street food, hvor man kunne få små stykker rå fisk med ris og tang som et hurtigt frokostfix. I dag er det en udbredt spise, der har bredt sig til alle afkroge af verden. Du kan endda få sushi ad libitum København.

Sushi ad libitum i København er et fremragende koncept. København er blevet en slags hovedstad for kulinariske oplevelser, hvor særligt restauranten Noma med sin new nordic cuisine har banet vejen for en ny madtradition. Her er der tænkt innovativt, i og med at gamle retter får nye karakteristika og udtryk. Men det er som om, at sushien er upåvirket af denne bølge. Nok kan man få vestlige udgaver af sushi, men i Japan holdes traditionerne konservativt i hævd.

Sushi ad libitum til din fest

I Japan siges det, at man kun spiser sig 80 % mæt. På den måde belaster man ikke sit fordøjelsessystem, og dermed skaber man en bedre balance i mave og tarm. Men i den vestlige verden har man en tendens til at spise, til man er 100 % mæt. Dette kan du blive, ved at få sushi ad libitum i København.

Det er bedst at feste på fuld mave. Hvis man drikker på tom mave, kan tømmermændene slå hårdere ind næste dag. Derfor kan det være en god idé, at få sushi ad libitum i København til din fest. På den måde er der lagt en god bund, da du kan spise så meget du vil. Tilmed er sushi sundt, så du kan gøre det med god samvittighed.

Dette kan du gøre i stilfulde selskabslokaler, der indbyder til dansk hygge med japansk madkvalitet.