Giv dig selv en udfordring med en personlig træner!

Det kan være svært at rive sig selv ned i fitnesscenteret og fastholde den gode rutine, uanset om dette for at tabe sig, komme i bedre form eller bare holde sin krop i gang.
Ønsker du at udfordre dig selv, uden at blive træt af de nye rutiner, men at tilpasse dem til en hverdag, som er skræddersyet til din hverdag og daglig gøren? Så kan det være at du skal prøve et skræddersyet forløb hos en personlig træner.

Forløbet med en personlig træner handler ikke udelukkende om et vægttab eller selve styrketræning. Det handler mere om den personlige udvikling, som gør at du føler dig tilpas, sund og stærk i egen krop. Hvilket også bliver overført til andre aspekter i din hverdag.  Under forløbet med en personlig træner kan rettes imod de udfordringer og problemstillinger, som du dagligt møder, hvilket kan give dig værktøjer til at nå dine langsigtede mål for træning på en fornuftig og realistisk måde. Årsagen til den personlige træner er en fordel fremfor fitnesscenterets typiske standardløsninger. Er fordi der bliver taget udgangspunkt i din nuværende situation, hvis du har tidligere skader eller søger en alternativ måde, hvorpå du kan træne på i stedet for maskinerne der er i fitnesscenteret.

Et skræddersyet forløb.
Det Skræddersyet forløb starter derfor med en længere samtale, om hvor du befinder dig og dine spisepræferencer. Samtalen er uformel og der fokus vægtes også på kemien mellem både den personlige træner og dig, da selve samarbejdet mellem dig og din personlige træner skal kunne fungere for at opnå resultater.
Det er endvidere vigtigt for den personlige træner, at uddanne dig i den korrekte udførelse af øvelserne, så når din personlige træner ikke er tilstede, at du stadig kan udføre øvelserne uden at du får skader, som kan være længerevarende.