Vildtkamera i haven

Min kone og jeg har i vores sommerhus, over en længere periode haft besøg af hjorte eller en form for rådyr. Vi har gentagne gange forsøgt at få taget nogle flotte billeder af dem på vores telefoner men det er svært at få et ordentligt billede både på grund afstanden, men også fordi at de er meget sky overfor mennesker.

Så! derfor lavede jeg lidt research og fandt ud af at det måske var et vildtkamera der skulle til for at få det helt rigtig billede. Jeg fandt hurtigt en hjemmeside der solgte netop det og fik sat et vildtkamera på min ønskeseddel som min kære kone nu har foræret mig.

Så er spørgsmålet…Fik jeg taget nogle gode billeder med det vildtkamera?

Jeg erkender at min erfaring med sådan noget udstyr er meget begrænset, men det var heldigvis overraskende nemt at få kameraet indstillet og efterfulgt få sat det fast omkring en træstamme som vinklede perfekt overfor hvor rådyrene plejer at være i haven. Så nu var vildtkameraet på plads med udsigt til rosenbusken som de plejer at spise af, nu var det bare at vente!

Min kone og jeg besluttede at lade kameraet side i en dags tid, hvor vi alligevel ikke var i sommerhuset for så at tjekke det når vi kom tilbage. Og ganske rigtig! Hjortene/rådyrene havde været forbi og nu jeg stolt indehaver af nogle rigtig flotte billeder af de her helt fantastiske dyr. Min kone har siden da fortalt at hun købte vildtkamereat online igennem Specialkamera.dk som hun i øvrigt varmt kan anbefale. Jeg kan jo kun fortælle om selve vildtkameraet, hvilket har været en sand fornøjelse at have i haven. Sidenhen har vi både fået billeder af fugle og en masse billeder af rådyrene også. Når først billederne er taget kan de nemt overflyttes til computeren hvilket er et kæmpe plus for mig og selve billedkvaliteten sidder lige i skabet. Et vildtkamera fra Specialkamera.dk kan varmt anbefales.