Præg dit hjem med en høj barstol

En høj barstol kan sætte prikken over i’et i køkkenet. Den kan indbyde til samtaler, og vise at gæster er velkomne – også i køkkenet. Køkkenet er et samlingspunkt og hjertet i huset. Det er her vi laver mad, og tanken om at kunne nyde et glas vin sammen med sine gæster over køkkenøen, er tillokkende for mange. En høj barstol inviterer til lige netop disse stunder, hvor der i en afslappet atmosfære kan hygges om god mad og drikke. Hvis du inviterer dine gæster med ud i køkkenet, så I kan snakke om stort og småt over madlavningen, inviterer du også til en mere afslappet og hyggelig stemning. Når der lægges an til en afslappende aften, er det lettere at sænke skuldrene og åbne op for alle slags emner. Og ofte er en aften i hyggelig og jordnær stemning præcis dét, man har brug for efter en lang dag eller en lang uge.

Skab hyggelige stunder med en hjemmebar

Med en høj barstol er du også et skridt tættere på en hjemmebar. Du behøver ikke at bygge en bar for at kunne lave en total hjemmebarsoplevelse, men et barbord, nogle høje barstole, en god højtaler og lækre lamper kan gøre det meste. En hjemmebar er genial til dem, som gerne vil skabe en hyggelig stemning derhjemme for deres gæster. Nyder du fx selv at lave mad og nørde med at lave drinks, så er en hjemmebar oplagt. Og uden en høj barstol er der ingen fuldendt hjemmebar.

Giv dit hjem plads til hygge i afslappende omgivelser med en høj barstol. Forkæl dine gæster med velsmagende hjemmelavet mad og lækre drinks, så I kan få en aften nede på jorden. Hvor I kan nyde hinandens selskab og få sludret om både seriøse og useriøse emner.

Hos Planke-Borde.dk kan du finde et stort udvalg af høje barstole, så du kan finde præcis den, der passer til dit hjem.